طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی با دستور اصلی

به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، تیرامیسو ساده یکی از معروف ترین دسرهای ایتالیایی است که با ترکیب لایه هایی از بیسکویت لیدی فینگر، خامه، پنیر ماسکارپونه، قهوه اسپرسو و پودر کاکائو درست می گردد. طعم منحصربه فرد قهوه و خامه، بافت نرم و لطیف، و ظاهر مجذوب کننده، تیرامیسو را به یکی از محبوب ترین دسرهای جهان تبدیل نموده است. در ادامه طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی را با دستور اصلی بخوانید تا برای دورهمی هایتان آن را درست کنید.

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی با دستور اصلی

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو ایتالیایی

  • پودر کاکائو 1/4 فنجان
  • اسپرسو دم نموده 1 فنجان
  • وانیل 1 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ بزرگ سرد 5 عدد
  • شکر 1/2 فنجان
  • پنیر ماسکارپونه سرد 450 گرم
  • خامه غلیظ سرد 1 و 3/4 فنجان
  • بیسکویت لیدی فینگر 28 عدد

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی

مرحله اول: قهوه اسپرسو، پودر کاکائو و وانیل را آماده کنید

برای پیش بردن مراحل طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی، قبل از هر کاری باید قهوه اسپرسو را درست کنید. اگر می خواهید آن را به سبک کافی شاپی درست کنید؛ طرز تهیه قهوه اسپرسو روی گاز را بخوانید تا با فوت و فن های آن آشنا شوید.

حال در یک کاسه میانه، پودر کاکائو، قهوه اسپرسو و وانیل را بریزید. با همزن بزنید تا مایه ای یکدست و خوش عطر به دست آید. حالا این ترکیب معطر را کنار بگذارید تا در ادامه کار از آن بهره ببرید. برای آشنایی با تنوع این دسر ایتالیایی می توانید طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ را بخوانید.

مرحله دوم: کِرم تیرامیسو را درست کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی، زرده های تخم مرغ را به همراه شکر برای پنج دقیقه حسابی هم بزنید تا مایه ای روشن و غلیظ به دست آید. کمی نمک و پنیر ماسکارپونه را هم به این مخلوط اضافه کنید.

به هم زدن ادامه دهید تا ترکیب کامل یکدست گردد. در سرانجام، خامه غلیظ سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا بافتی سبک، خامه ای و نرم ایجاد گردد؛ به طوری که کرم حالت پف دار و لطیفی پیدا کند. این کِرم لطیف، پایه اصلی تیرامیسو به شمار میرود. فیلینگ به این دسر، طعم و ظاهر مجلسی و کافی شاپی می دهد پس اگر در پی این دستور هستد باید طرز تهیه تیرامیسو با موز و گردو را بخوانید.

نگران سفیده های تخم مرغ تان نباشید چرا که می توانید شیرینی گردویی با سفیده تخم مرغ در خبرنگاران را بخوانید و یک شیرینی خوشمزه درست کنید.

نکته: پنیر خامه ای و خامه پرچرب را می توانید جایگزین پنیر ماسکارپونه کنید.

مرحله سوم: تیرامیسو را درست کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی، لیدی فینگرها را یکی یکی و به سرعت در مخلوط اسپرسو فرو ببرید تا کمی رطوبت جذب نمایند. آن ها را در یک ظرف بیضی شکل بزرگ بچینید.

حالا نوبت لایه اول کرم تیرامیسو است؛ نصف کرم ماسکارپونه را روی بیسکویت ها بریزید و با پشت قاشق به طور یکنواخت پخش کنید تا سطح صاف و یکدستی ایجاد گردد. در صورت عدم دسترسی به این نوع بیسکویت، آن را با پتی بور درست کنید؛ طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور را بخوانید تا با جزئیات بیشتر آن آشنا شوید.

سپس میزانی پودر کاکائو روی کرم بپاشید تا طعمی دل نشین و عطر قهوه ای به تیرامیسو بدهد. همین مراحل را برای لایه دوم تکرار کنید و دوباره روی آن پودر کاکائو بپاشید. در سرانجام، ظرف را با سلفون بپوشانید و حداقل برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا تیرامیسوی شما کامل آماده سرو گردد.

این استراحت کوتاه، باعث می گردد کرم و بیسکویت ها طعم هم را به خوبی جذب نمایند و دسر شما بافتی نرم و لطیف پیدا کند. اگر در پی دستوری راحت تر هستید؛ پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه تیرامیسو خانگی است.

نکته: می توانید پودر شکلات تلخ یا پودر قهوه را جایگزین پودر کاکائو برای لایه های تیرامیسو کنید.

نکات تکمیلی تهیه تیرامیسو ایتالیایی

برای اینکه تیرامیسو ایتالیایی شما با طعمی اصیل و بافتی نرم و پف دار آماده گردد، رعایت چند نکته کوچک اما مهم در هنگام تهیه دسر، کلید موفقیت است. در ادامه مهم ترین نکات تکمیلی را مرور می کنیم.

دستور تهیه تیرامیسو رژیمی

تیرامیسو رژیمی، دستوری سبک تر از دسر محبوب ایتالیایی است که با استفاده از شیر کم چرب، ماست یونانی، بیسکویت سبوس دار و میزان کمی شکر یا شیرین نماینده طبیعی تهیه می گردد. این تیرامیسو با طعم قهوه و خامه و پنیر ماسکارپونه، کالری کمتر و ارزش غذایی بالاتری دارد که برای تهیه آن می توانید طرز تهیه تیرامیسو رژیمی را با تمام جزئیات در خبرنگاران بخوانید.

تهیه بیسکویت لیدی فینگر

برای تهیه تیرامیسو به سبک ایتالیایی و با دستور اصلی می توانید بیسکویت لیدی فینگر را به راحتی در منزل و با چند قلم مواد لازم همچون دستور کیک اسفنجی ساده با زرده و سفیده جدا درست کنید. تنها تفاوت تهیه بیسکویت لیدی فینگر با کیک ساده این است که در مرحله آخر باید مایه بیسکویت را داخل قیف شیرینی پزی بریزد.

مایه شیرینی را به شکل بیسکویت لیدی فینگرها داخل سینی فر قالب بزنید سپس آن را داخل فر بگذارید. فقط دقت کنید که در صورت فراهم نبودن شرایط پخت این لیدی فینگرها می توانید از بیسکویت پتی بور و ساقه طلایی هم بهره ببرید. طرز تهیه تیرامیسو با لیدی فینگر را بخوانید تا دیگر مسئله ای برای تهیه این دسر خوشمزه و مجذوب کننده ایتالیایی نداشته باشید.

تقاوت اسپرسو و قهوه در تهیه تیرامیسو ایتالیایی

در تهیه تیرامیسو ایتالیایی، استفاده از اسپرسو یا قهوه غلیظ تاثیر مستقیمی بر طعم نهایی دسر دارد. اسپرسو با غلظت بالا و طعم قوی، کرم و بیسکویت ها را به خوبی آغشته می نماید. در نتیجه تیرامیسویی کلاسیک با طعم اصیل ایتالیایی ایجاد می نماید، در حالی که قهوه معمولی طعمی ملایم تر دارد و دسر سبک تری درست می نماید. از خواندن طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای غافل نشوید؛ با فوت وفن های بیشتری از این دستور آشنا خواهید شد.

مدت زمان نگه داری تیرامیسو

تیرامیسو تازه تا سه روز در یخچال ماندگاری دارد و بهتر است در ظرف دردار نگهداری گردد. برای حفظ طعم و بافت کرمی، قبل از سرو کمی اجازه دهید دسر در دمای محیط قرار گیرد.

روش های تزیین تیرامیسو ساده

برای تزیین ساده تیرامیسو می توانید از پودر کاکائو، تراشه های شکلات تلخ، سس شکلاتی کمی قهوه یا خرده آجیل بهره ببرید. این روش ها علاوه بر ظاهر مجذوب کننده، طعم دسر را هم تقویت می نمایند و بدون احتیاج به ابزار خاص، تیرامیسوی شما را شیک و آماده سرو می نمایند.

سوالات متداول درباره طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی

همه چیزهایی که باید درباره طرز تهیه، نگهداری و تزیین تیرامیسو ایتالیایی بدانید؛ پاسخ به رایج ترین سوالات خوانندگان و آشپزان در این بخش آمده است.

1. آیا می توان تیرامیسو را با بیسکویت بدون گلوتن تهیه کرد؟

بله، می توانید از بیسکویت های بدون گلوتن بهره ببرید تا دسر مناسب افراد حساس به گلوتن گردد.

2. چگونه تیرامیسو را برای مهمانی های بزرگ آماده کنیم؟

می توانید مواد را دو یا سه برابر کنید و در قالب بزرگ یا قالب های جداگانه سرو کنید؛ بعلاوه قبل از سرو، اجازه دهید حداقل چهار ساعت در یخچال بماند تا بافت کرمی حفظ گردد.

3. آیا می توان از شربت قهوه یا اسپرسو بدون کافئین استفاده کرد؟

بله، برای کسانی که کافئین مصرف نمی نمایند، اسپرسو بدون کافئین یا قهوه غلیظ جایگزین مناسبی است.

4. آیا می توان تیرامیسو را چند روز قبل از مهمانی آماده کرد؟

بله، تیرامیسو تا سه روز در یخچال تازه می ماند و طعم آن حتی پس از یک شب استراحت بهتر می گردد، اما از فریز طولانی پرهیز کنید.

5. چگونه از له شدن بیسکویت ها هنگام آغشته کردن به قهوه جلوگیری کنیم؟

بیسکویت ها را فقط به سرعت در قهوه فرو ببرید و فورا خارج کنید تا بافت آن ها حفظ گردد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 آذر 1404 بروزرسانی: 15 آذر 1404 گردآورنده: s-iqc.ir شناسه مطلب: 1143

به "طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی با دستور اصلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی با دستور اصلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید