کسب رتبه دوم مازندران در پویش ملی کتابخوانی نامه به نویسنده
به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، خبرنگاران/مازندران معاون فرهنگی رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران گفت: استان مازندران در پویش نامه ای به نویسنده، در سطح کشور حائز رتبه دوم شد.

معصومه فرجی گفت: بچه ها و نوجوانان در این طرح با مطالعه کتب مورد علاقه خود، نامه ای به نویسندگان مورد علاقه شان ارسال نمودند.
وی با اشاره به تعداد شرکت کنندگان این استان در پویش کتابخوانی نامه به نویسنده شرح داد: مازندران با تعداد 207 نامه، در سطح کشور حائز رتبه دوم و استان تهران که تعداد 516 نامه به نویسندگان مورد علاقه بچه ها و نوجوانان داشت نیز حائز رتبه نخست شد.
معاون فرهنگی رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین گفت: شرکت کنندگان در این پویش، نخست کتاب های مورد نیازشان را تهیه و سپس از طریق سامانه اینترنتی از پیش اعلام شده، به نویسندگان مورد علاقه خود نامه نگاری کردند.
منبع: خبرگزاری ایسنا