خوردن نان سوخته باعث بروز سرطان می گردد؟
به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، آنا/ اگر بعضی مواد غذایی را بیش از حد گرم کنید، ترکیبات سرطان زا در آنها تشکیل می گردد. بنابراین سوزاندن آنها اثرات منفی بیشتری دربرخواهد داشت. ترکیبات مرتبط به سرطان شامل آمین های هتروسیکلیک یا به اصطلاح هیدروکربن های معطر چندحلقه ای می گردد که در غذاهای سرخ شده یا دودی شده پیدا می گردد و برای سلامتی مضر است.

وقتی نانی می سوزد، احتمال تشکیل آکریل آمید (ترکیبی مرتبط با سرطان و آسیب عصبی در حیوانات) در آن افزایش می یابد. با این حال تا به امروز شواهدی مبنی بر ارتباط مستقیم میان سرطان و مصرف آکریل آمید در انسان پیدا نشده است. نتایج بعضی مطالعات نشان می دهد مصرف آکریل آمید، خطر ابتلا به سرطان تخمدان و رحم را در زنان دو برابر می نماید.
منبع: همگردی
انتشار: 19 مرداد 1400
بروزرسانی: 19 مرداد 1400
گردآورنده: s-iqc.ir
شناسه مطلب: 445
به "خوردن نان سوخته باعث بروز سرطان می گردد؟" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خوردن نان سوخته باعث بروز سرطان می گردد؟"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید