اسلامی: فناوری هسته ای را برای بهبود کیفیت تولیدات غذایی و صنعتی به کار می گیریم
به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه این سازمان برای توسعه کاربرد پرتوها در حوزه محیط زیست، کشاورزی و حوزه صنعت برنامه ریزی وسیعی را شروع نموده است، خاطرنشان کرد فناوری هسته ای برای بهبود کیفیت تولیدات غذایی و صنعتی کشورمان به کار گرفته خواهد شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، محمد اسلامی عصر چهارشنبه بعد از بازدید از نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی یکی از ذخایر راهبردی کشور است که در انقلاب اسلامی باید آن را دنبال می کردیم. اینکه بتوانیم کشور را در همه ابعاد تقویت نموده و در راستا پیشرفت قرار دهیم و به تراز جهانی برسانیم، این تنها در پرتو استقلال به وجود می آید و با کار علمی و پژوهش میسر نیست.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: کسانی که این ایمان قلبی دارند، همیشه از اول پیروزی انقلاب تا به امروز، خستگی ناپذیر این کار را انجام داده و معنا کردند که باید از همه آنها چه کسانی که شهید شدند و چه کسانی که الان هستند، تشکر و قدر کنیم.
معاون رئیس جمهور افزود: موضوع مهم داشتن یک چشم بینا و یک گوش شنوا است. برای اینکه این مسئله ها و دغدغه های ملی و نیازهای جامعه شناسایی گردد، نیازمند اندیشه درست و سازماندهی کار آمد، اقدامات واقعی و عملی بدون شعار و هیاهو است تا بتواند قابلیتی ایجاد کند و این زنجیره ارزش در پرتو دانش و بر اساس نتایج تحقیقات می تواند به فراوری ثروت از طریق دانش بیانجامد.
اسلامی با بیان اینکه من ارتباطات دیرینه ای از بدو پیروزی انقلاب تا به امروز با مجموعه جهاد دانشگاهی داشتم، اضافه نمود: آن چیزی را که امروز در نمایشگاه ارائه شده را مشاهده کردم؛ خدا را شاکر هستم که در همه زمینه ها و در همه رشته ها جهاد دانشگاهی توانسته است، نقش اساسی و بنیادی را که به آنها مربوط می گردد را ایفا نماید.
وی گفت: اعلام می کنم که سازمان انرژی اتمی که یک سازمان پژوهش محور بنیادی است، آمادگی دارد با جهاد دانشگاهی کار مشترک انجام دهد و صنعتگران ما و جامعه صنعتی و پژوهشی و سرمایه گذاران بتوانند از این فرصت ارائه شده که اینجا انجام شده بهره مند گردد نتایج تحقیقات بتواند به توسعه مالی و اجتماعی کشور یاری کند.
رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه گفت: سازمان انرژی اتمی برای توسعه کاربرد پرتوها در حوزه محیط زیست، کشاورزی و حوزه صنعت برنامه ریزی وسیعی را شروع نموده است و امیدواریم بتوانیم با ایجاد قطب های صنعتی و با مشارکت بخش خصوصی، تاثیرگذاری خود را از قبل از کاشت در نهادها تا در راستا فرآوری و رساندن به کانون های مصرف به نتیجه برسانیم. این برنامه ای است که در سطح کشور شروع خواهد شد و ما برای اولین بار در گستره وسیعی فناوری هسته ای را برای بهبود بخشی به کیفیت فراوریات غذایی و صنعتی به کار می گیریم و مردم از آن بهره مند خواهند شد.
.
منبع: خبرگزاری تسنیم