سفر به گوا و خوراکی هایی که نباید از دست داد

به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، اگر در گوا این غذاها را نخورید انگار به گوا نرفته اید

گوا همه چیزهایی را که یک جهانگرد در پی آن است، در خود دارد؛ آفتاب دلچسب، ساحل ماسه ای، طبیعت زیبا، تاریخ مجذوب کننده و از همه مهمتر غذاهای خوشمزه! غذاهای گوا یکی از دلایلی است که جهانگرد ها را به این منطقه جذب می کند. غذاهای گوا منحصربه فرد و اعتیاد آورند.

سفر به گوا و خوراکی هایی که نباید از دست داد

خوراکی های گوا با غذاهای سایر منطقه ها هند تفاوت دارد. این تفاوت را میتوان به فرهنگ غنی و متفاوت گوا نسبت داد. با غذاهای گوا ترکیبی از طعم های مختلف را تجربه می کنید: گوشت، نارگیل، شکر زرد و تنوعی بی انتها از غذاهای دریایی. از آنجایی که گوا حدود 450 سال مستعمره پرتغال بوده، غذاهای گوایی شباهت بسیاری به غذاهای پرتغالی دارند.

با خبرنگاران همراه باشید و با غذاهای گوا آشنا شوید:

میگو و کاری گوایی

تجربه میگوی تازه و آبدار پخته شده در شیرنارگیل همراه با ادویه کاری شما را به حال و هوایی گوایی جادو خواهد کرد.

ماهی ریچیادو (Fish Recheado)

رچیادو در زبان پرتغالی معنای پرشده را می دهد. شکم این ماهی با نوعی خمیر و ادویه های تند و مزه دار پر شده و با پیاز سرخ می شود تا به حالتی ترد برسد.

ببینکا (Bebinca)

نوعی دسر خوشمزه گوایی است که به دقت و لایه لایه تهیه می شود. این دسر با شیرنارگیل، تخم مرغ، کره و شکرزرد تهیه می شود. همین که تکه ای ببینکا به دهان بگذارید از طعم بی نظیر آن هیجان زده خواهید شد.

مرغ کارفریل (Chicken Cafreal)

این غذا از دوران سلطه پرتغالی ها به جامانده است و به همین دلیل نام پرتغالی دارد. برای تهیه این غذا مرغ را در نوعی رب بسیار تند می خوابانند و با سرکه و عرق نیشکر می پزند تا مرغ ترد و لطیف شود.

نوری های گوایی (Goan Nevri)

این نوع شیرینی با نام کارانجی (karanji) هم شناخته می شود. تکه های شیرین و خوشمزه ای که با آرد پخته می شوند و با نارگیل و شکر و هتل و بادام پر شده اند. این شیرینی را معمولا برای فستیوال های دیوالی و گانش چاتورتی آماده می کنند.

ماهی سرخ شده راوا

هر کسی که یک بار به گوا سفر کرده باشد، با این غذا آشناست. برای پختن این غذا، فیله ماهی را با زنجبیل، سیر و فلفل قرمز طعم دار می کنند و بعد آن را به خوبی سرخ می کنند و با اضافه کردن چاشنی گشنیز معطر به این غذای خوشمزه طعمی به یادماندی می دهند.

گوشت سورپوتل (Sorpotel)

این غذا با الهام از آشپزی پرتغالی پخته می شود. خانواده های کاتولیک گوایی کریسمس ها این غذا را می پزند. این غذا بعد از سه یا چهار روز حسابی جا می افتد!

مرغ زاکوتی (Xacuti)

این مرغ برای کسانی که تکه های مرغ آبدار و پخته شده در ادویه های مختلف را دوست دارند برترین گزینه است. این غذا را می توانید همراه با برنج بخورید و لذت ببرید.

منبع: الی گشت
انتشار: 24 مرداد 1404 بروزرسانی: 24 مرداد 1404 گردآورنده: s-iqc.ir شناسه مطلب: 1136

به "سفر به گوا و خوراکی هایی که نباید از دست داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر به گوا و خوراکی هایی که نباید از دست داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید