طرز تهیه سوپ آوگولمونو به سبک رستوران های یونانی (تور یونان)

به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، یونان، سرزمین مزه های خاص است؛ جایی که رسپی های بی نظیری را می توان در پستوی آشپزخانه هایش پیدا کرد. سوپ آوگولمونو با یکی از همان دستورپخت های اصیل یونانی آماده می گردد و طعم خامه و لیمو، آن را به یک پیش غذای دلچسب برای همه ذائقه ها تبدیل می نماید.

طرز تهیه سوپ آوگولمونو به سبک رستوران های یونانی (تور یونان)

سفر با تور یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

در دستور تهیه آوگولمونو، تخم مرغ و لیمو پایه های اصلی این غذا است. در فرهنگ غذایی یونانی ها، این سوپ خامه ای، غذای اصلی روز جشن پاک و دیگر مراسم ها محسوب می گردد و در میان یونانی ها جایگاه ویژه ای دارد. اگر شما هم می خواهید در زمستان این سوپ خوشمزه را بپزید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ آوگولمونو

  • مرغ با استخوان 700 گرم
  • برگ های کرفس یک دسته
  • هویج میانه سه عدد
  • پیاز خورد شده یک عدد
  • برنج دانه کوتاه پخته نشده سه چهارم فنجان
  • تخم مرغ دو عدد
  • لیموترش دو عدد
  • برگ بو یک عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل مقدار لازم
  • جعفری دو قاشق غذاخوری برای تزئین

طرز تهیه سوپ آوگولمونو

مرحله اول

مرغ را به همراه برگ کرفس، سه عدد هویج، برگ بو و یک عدد پیاز کامل درون قابلمه ریخته، و حدود هشت لیوان آب روی آن بریزید. دقت داشته باشید که باید به مقدار ای آب بریزید که روی مرغ ها پوشانده گردد، تا به مقدار کافی آب مرغ داشته باشید.

اجازه دهید که مرغ به همراه دیگر مواد، یک ساعت و نیم بجوشد، در این مدت کف روی آن را با قاشق بردارید.

مرحله دوم

مرغ های پخته شده را با نمک و فلفل مزه دار کنید. برگ کرفس و پیاز را دور ریخته و تنها هویج و آب مرغ را نگه دارید.

مرحله سوم

از آب مرغ درون ظرف، یک فنجان برداشته و به آن آب لیمو اضافه و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

آب مرغ به جای مانده را رو حرارت ملایم گذاشته، به آن نمک و برنج اضافه کنید. برای به دست آمدن غلظت دلخواه سوپ تان، با اضافه کردن هر یک فنجان آب مرغ، به آن نصف تا یک قاشق غذاخوری برنج نیم دانه اضافه کنید.

برای داشتن سوپ غلیظ تر می توانید به آن برنج بیشتری اضافه کنید. در ادامه تهیه سوپ آوگولمونو، حرارت را کم نموده و اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد تا برنج پخته گردد.

مرحله پنجم

مرغ و هویج را رنده و داخل سوپ بریزید و اجازه دهید که به آرامی پخته شوند. شما هم چنین می توانید مرغ و هویج را در بشقاب گذاشته و جداگانه آن را سرو کنید.

طرز تهیه سس آوگولمونو

مرحله اول

با شکستن تخم مرغ ها، زرده و سفیده آن را جدا کنید. در یک ظرف کوچک، زرده ها را ریخته و به آن آب لیمو اضافه کنید. دقت داشته باشید که آن ها را مخلوط ننموده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در ظرفی دیگر، سفیده ها را با همزن زده تا سفت شوند. در ادامه تهیه سوپ آوگولمونو، زرده ها را به سفیده ها اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم

آب مرغی که کنار گذاشته بودید را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. دقت داشته باشید که آب مرغ خیلی داغ نباشد که تخم مرغ بپزد، آب مرغ باید ولرم باشد. به تدریج هربار دو قاشق غذاخوری آب مرغ به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید تا تمام گردد.

مرحله چهارم

سس آوگولمونو را به قابلمه اضافه کنید تا به همراه برنج و مرغ پخته شده، جوش خورده و مخلوط شوند. اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت گرم، بمانند. سپس با جعفری خورد شده تزئین کنید.

تاریخچه سوپ خامه و لیمو یونانی

در یونان کلمه آوگولمونو، لیمو تخم مرغ معنا شده است. این کلمه، اصطلاحی است که بیشتر برای ترکیب تخم مرغ، آب لیمو، آب گوشت غلیظ شده به کار می رود تا سسی خامه ای و تند برای سوپ، گوشت، ماهی و سبزیجات به دست آید.

طرز تهیه سوپ آوگولمونو را که یهودیان سفاردی به یونانیان یاد داده اند، ریشه در جنوب اروپا دارد و آن ها به جای آب انار، آب پرتغال تلخ و آب آبغوره از آب لیمو استفاده می نمایند.

فوت و فن های پخت سوپ آوگولمونو

  • بهتر است این سوپ را با آبلیموی تازه درست کنید.
  • ترشی سوپ آوگولمونو می تواند براساس ذائقه شما متغیر باشد.
  • سینه مرغ را با حرارت کم بپزید، تا گوشت لطیف تر و آبدارتری داشته باشید.
  • شما می توانید سینه مرغ خرد شده، آب مرغ و لیمو را از دو روز قبل تهیه کنید.
  • تخم مرغ ها را قبل از اضافه کردن به سوپ، از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند.
  • شما با توجه به ذائقه تان برای داخل سوپ می توانید از اسفناج یا سبزی آرگولا بهره ببرید.
  • برای داشتن آب مرغ خوشمزه تر می توانید از تکه های کامل مرغ با پوست و استخوان بهره ببرید.
  • برنجی که برای سوپ استفاده می کنید، باید برنج کوتاه دانه باشد. به یاد داشته باشید که از برنج های معطر به هیچ عنوان استفاده نکنید.
  • تخم مرغ ها را داخل آبگوشت داغ بگذارید تا بهتر و سریع تر پخته شوند. تنها مراقب باشید تا در داخل آب مرغ به یکدیگر نخورند.

سوالات رایج درباره پخت سوپ یونانی

تا چند روز می توان این سوپ را در یخچال گذاشت؟

پس از سرد شدن، تنها در ظرف دربسته، سه روز می توانید آن را در یخچال نگه داری کنید.

ارزو Orzo چیست؟

ارزو، ماکارونی به شکل برنج است که می توان آن را به صورت سنتی به روش ماکارونی پخت و سرو کرد. از پاستای ارزو برای تهیه سوپ یا سالاد استفاده می گردد. این سوپ را هم به جای برنج می توانید با این ماکارونی های ریز آماده کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 21 آبان 1401 بروزرسانی: 21 آبان 1401 گردآورنده: s-iqc.ir شناسه مطلب: 857

به "طرز تهیه سوپ آوگولمونو به سبک رستوران های یونانی (تور یونان)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ آوگولمونو به سبک رستوران های یونانی (تور یونان)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید