طرز تهیه جوجه چینی در خانه؛ سخت، اما بی نظیر

به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، باید مطمئن باشیم روغنی که جوجه ها داخل آن سرخ می شوند چندبار استفاده هستند یا نه، کیفیت فیله ها به چه شکل است و .. در نهایت برای این غذا که شاید به خاطر سنگین بودنش آن را دیر به دیر هوس کنیم، بهتر است در خانه دست به کار شویم.

طرز تهیه جوجه چینی در خانه؛ سخت، اما بی نظیر

مواد لازم:

پیاز: 1 عدد

شیر: نصف لیوان

تخم مرغ: 2 عدد

لیمو ترش: 1 عدد

سینه مرغ: 2 عدد

آرد گندم: به میزان کافی

روغن مایع: به میزان کافی

ماءالشعیر کلاسیک: 1 لیوان

بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم گردد و بعد خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده آن ها جدا می کنیم و در کاسه ای جداگانه می ریزیم و سفیده ها را با همزن خوب می زنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمی گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید.

بعد زرده ها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط می کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط نموده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم

2. بکینگ پودر را نیز روی مایه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و آرد گندم را کم کم اضافه می کنیم تا در مایه گلوله نگردد. به حدی آرد گندم می ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد.

در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده مان اضافه می کنیم و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از گوشت مرغ رشته هایی به عرض 2 سانت و طول 4 سانت برش می دهیم.

3. سپس رشته های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم و پیاز را پوست می گیریم، آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و روی سینه مرغ ها می ریزیم و بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن می ریزیم و با دست مواد را به سینه مرغ ها آغشته می کنیم.

4. روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم دار گردد. سس را از یخچال بیرون می آوریم و ترجیحا در تابه ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می ریزیم که مرغ های برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را می گذاریم تا به مرور زمان داغ گردد.

سپس برش مرغ ها را دانه دانه بر می داریم و در سس قرار می دهیم تا کاملا آغشته به سس گردد و بعد در روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شوند.

جوجه چینی های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج گردد.

منبع: فرارو
انتشار: 23 فروردین 1401 بروزرسانی: 23 فروردین 1401 گردآورنده: s-iqc.ir شناسه مطلب: 703

به "طرز تهیه جوجه چینی در خانه؛ سخت، اما بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه چینی در خانه؛ سخت، اما بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید