با این غذا خوش اخلاق می شوید ، یک پیشنهاد خوشمزه برای آنهایی که از غذاهای کلیشه ای خسته شده اند
به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، حالا که می خواهی در راه عید جانفشانی کنی، از من به تو نصیحت، کاری نکن که هم سلامتیت از دست بره، هم اخلاق خوشت. حتما می پرسی که اینا چه ربطی به سلامتی و اخلاق داره؟
خبرنگاران، من که نباید همه چیز رو به ات بگم. کمی فکر کن خودت ربطشو می فهمی.
یک دستور غذا برات دارم که جون می ده برای روزهایی که درگیر کاری یا اصلا هیچ کاری نداری، به خصوص آشپزی.
هم زود درست می شه، هم خیلی خوشگله.
نکته مهم در این غذا اینه که سیب زمینی ای رو که شما باید مصرف کنید پوست نمی کنید. تعجب نکن، یک کم صبر کن تا برات گوشه ای از محسنات خوردن سیب زمینی با پوست رو بگم، بعد ببینم بازم پوست این بینوا رو می کنی.
خدمت شما عرض کنم وقتی که شما سیب زمینی رو با پوست می پزی، باعث می شه که کلی فایبر، ویتامین C و ویتامین B6 به بدنت برسه. ضمناً برای فشار خون و لاغری هم خوبه.
دیگه اگه بیشتر می خواهی از خواصش بدونی، برو خودت در گوگل جست وجو کن و منم در جریان بذار.
حالا بریم سر اصل مطلب که تهیه غذا باشه.
موادی که برای این خوراک لازم داری
ران مرغ محترم، شش تا متوسطش
سیب زمینی، پنج تا کوچک اما خوبش
پیاز این یار همیشگی غذاها، دوتا متوسطش
سیر نازنین، سه حبه
فلفل دلمه قرمز و سبز از هر کدوم یکی
نمک و فلفل هر چقدر صلاح می دونی
روغن زیتون اعلا، سه قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه، یک قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو، یک قاشق مرباخوری
پودر پاپریکا، نصف قاشق غذاخوری
سبزی های خشک معطر، یک قاشق مرباخوری
شما لطف کن فرت رو روی درجه 350 فارنهایت روشن کن.
بعد یک سینی فر بیار و روشو با کاغذ آلومینیومی بپوشون و بذارش کنار تا به ات بگم. حالا می ریم برای آغاز کار؛ شما محبت کن و یک کیسه فریزری بزرگ بیار. حالا با شادمانی هر چه بیشتر ران مرغ ها رو که با کارد چندتا شیار روش دادی، بریز توی کیسه و بذارش کنار. برو سراغ پیازها، اونارو حلقه حلقه کن. سیب زمینی هارو خوب خوب بشور که کاملا تمیز بشه، چون ما قرار نیست که پوستش رو بگیریم. آره، اون بالا که برات گفتم. پس تعجب نکن، با پوست هم شکلش، هم مزه اش کاملا متفاوته. فقط دلم می خواد به ام اعتماد کنی که بد نمی بینی.
خیلی حاشیه رفتم؛ سیب زمینی ها رو با پوست چهار قاچ کن و به اتفاق پیاز عزیز بریزشون توی کیسه. الان نوبت فلفل های تپل و سر حال دلمه ای است. اونارو هم زحمت بکش وقتی شستی خشکشون کن و به چهارگوش های کوچک خردشون کن و با داخل کردن آنها به داخل کیسه، رنگی به بی رنگی جمع مرغ و پیاز بده. می دونی که بهار که می شه، همه چیز باید رنگ وارنگ باشه؛ پس شما از همین غذا آغاز کن.
خب، حالا می رسیم به قسمت هیجانی داستان. شما سیرهای نازنین رو به هر روشی که دوست داری له و ریز کن. من که با پهنای کارد میزم تو سرش (البته با معذرت از سیر عزیز) بعدم آغاز می کنم به حسابی ریز کردن اون.
بعد این مهربان همواره همراه رو با روغن زیتون، آبلیموی تازه، رنده پوست لیمو، پاپریکا، سبزی های معطر و نمک و فلفل بریز توی کیسه و درش رو با دست حسابی بگیر و هر چه در توان داری تکونش بده تا تمام مواد با هم آشنا بشن. فقط جان هر کسی که دوست داری در کیسه رو محکم ببند که اگر باز بشه، باید دوباره تمام آشپزخونه رو بشوری و اون وقته که اصلا خوب نمی شه و قطعا به خوبی از من یاد نمی کنی ...
سینی فر رو که آماده کردی بیار و با شادی دوستان داخل کیسه رو بریز توی سینی. وقتی که تمام مواد رو در سینی پهن کردی، کیسه رو با خوشی بنداز تو سطل، بعدم مرغ ها رو برای 40 دقیقه بذار تو فر.
حاضر که شد، کارهای خونه تکانی رو تعطیل کن، یک میز خوشگل بچین و غذاتو در قشنگ ترین ظرف خونت بکش. کمی ساقه پیازچه خرد شده روش بریز که حالت بهاری بگیره، بعدم اونو با عشق نوش جان کن.
حواست هست که من چقدر هواتو دارم؛ هیچ ظرفی برای پختن این غذا کثیف نشد. مواد که در کیسه مخلوط شد و پختن هم که روی کاغذ آلومینیوم بود که فوری بعد از اتمام کار رفت تو سطل.
در کارهای خانه تکانی خودت رو نکش، با اعتدال رفتار کن. به جاش تمام تمرکزت رو بذار روی شاد کردن محیط خونت که این لحظه هاست که در یاد و خاطره می مونه.
پس با خوش اخلاقی و عشق، بهار رو به خونت دعوت کن.
منبع: همشهری آنلاین