طرز تهیه تست ژامبون سوخاری؛ ساده و همه پسند!
به گزارش سرمایه گذاری ایکیوسی، اگر در پی یک غذای ساده و خوشمزه هستید که بتوانید در زمان کوتاهی آن را آماده کنید، تست ژامبون سوخاری پیشنهاد ما به شماست. تست ژامبون یک غذای همه پسند است و شما می توانید آن را به عنوان پیش غذا یا فینگرفود برای مهمانی هایتان هم درست کنید. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه تست ژامبون سوخاری را به شما آموزش می دهیم که حتما آن را دوست خواهید داشت.

مواد لازم
نان تست | به میزان لازم |
ژامبون | به میزان لازم |
پنیر گودا | به میزان لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر پانکو | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه تست ژامبون سوخاری
- دور تا دور یک نان تست تازه و منعطف را برش بزنید و با وردنه آن را صاف و منسجم کنید.
- یک ورق ژامبون یک ورق پنیر گودا را روی نان قرار دهید و یک نان تست دیگر را روی آن ها قرار دهید و دور تا دور نان را آب بزنید و با دست پرس کنید.
- دو عدد تخم مرغ را در ظرف بشکنید و کمی فلفل سیاه و نمک به آن اضافه نموده و مخلوط کنید.
- تست ها را اول داخل تخم مرغ و سپس داخل پودر پانکو قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ